Ari Suutarlan päiväkirja

Ari Suutarlan valikoituja askelia

Ihana brunssi Terttu Vatkalla ynnä auto kuntoon

leave a comment »

Nyt saavat auton käynnistyspulmat luvan olla ohi. Autohuolto Ketola & Vesa Hämeenkyrön Tippavaarassa laittoi eilen aamulla konepellin alle sekä lohkolämmittimen että akun latauksen ylläpitäjän. Virtaa saadaan seinästä sekä kaupungissa että maalla.

Asennuslasku oli mielestäni ihan toisen näköinen kuin työ kaupungissa tehtynä. Ennen muuta tuntilaskutus on vain osa siitä, mitä täällä on nähty.

Sillä aikaa, kun lämmitysjärjestelmiä rustailtiin, Terttu Vatka tarjosi meille hienon brunssin kotonaan. Mainiota oli ensinnäkin, että autohuollosta junailtiin meille kyyti Tertun luo. Sama toteutui toisin päin, kun auto oli valmis.

Erikoisuutena Tertun tarjoilussa oli tosi upea kaalipiirakka karjalaiseen malliin. Ja tämä oli kaalipiirakka kaalilla runsain määrin.

Kiva oli myös muistella Tertun kanssa menneitä kouluaikoja ynnä hänen asumisiaan Viljakkalan pappilan ruustinnana aikana, jolloin pappiloiden emännät alkoivat itse olla töissä, eivätkä töiltään ja lapsiltaan joutaneet kyhnätä papin kyljessä seurakunnan tapahtumissa kylillä.

Kohta menen Malminkartanon kirjastoon tutkimaan, miten pääsisin lainailemaan kotikirjastosta Celia-kirjaston äänikirjoja. Jostakin on syntynyt kuva, että sekin olisi nyt mahdollista.

Loppuviikosta torstaina ja perjantaina kokoontuu Suomen Kuurosokeat ry:n uusi hallitus. Innolla on ainakin uusi puheenjohtaja tarttunut tehtäviinsä. Tämän vuoden puolella häneltä on tullut liki 70 sähköpostiviestiä, ja ennen kokousta ehtii tulla vielä lisää.

***********

Mainokset

Written by arisuutarla

19.1.2016 klo 08:27

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: