Ari Suutarlan päiväkirja

Ari Suutarlan valikoituja askelia

Pyhäinpäivää

leave a comment »

Eilen toteutui vuosivierailu sisko Riittan ja lanko Martin huvilalle Vihdin Moksiin. He olivat meillä Hämeenkyrössä jo kesällä.

Mahdottoman mukavia ja arvostettavia henkilöitä nämä Kekomäet, vaikka sukulaisia ovatkin.

Hämeenkyrön pitäjänlehdessä, Uutisoivassa, oli sitten eilen ollut laatimani Antti Kuparisen muistokirjoitus. Lintu-Marjalta tuli myönteinen palaute. Muut ovat olleet ihan hiljaa, kuten Kyrössä päin on tapana.

Panu Rajalan oleskelua Villa Lantessa on mukava seurata hänen blogistaan. Aiempi vaimo Maarit oli siellä aikanaan pidemmästi tehdessään latinistina graduaan Vergiliuksen runoudesta. Maaritin kanssa kävimme joskus nuuskimassa näitä hänelle tuttuja paikkoja ja toteamassa näköalat yli Rooman.

Rajala kertoo olevansa Eino Leinon jäljillä uusimman elämäkertateoksen merkeissä. – Minä puolestani sain tänään Eino Leinolta puhelinsoiton, nyt tältä toimittaja Eino Leinolta.

Ihmettelimme, onko edellytyksiä tänä vuonna nauttia yhdessä joululounas. Ainakin päätin käydä tervehtimässä häntä Meilahdessa, missä miestä hoidetaan jonkin sairauden johdosta.

Kuluneen viikon tapahtumista syytä on varmaan kirjata Amerikan Yhdysvaltojen presidentin vammaisasioiden neuvonantajan Judith Neumanin kunniaksi järjestetty vastaanotto Helsingissä. Atlantin takana uusi presidentti on tulossa virkaan, ja vanha avustajineen hakeutuu muualle. Judithin työ muun muassa Maailmanpankissa on monia kehitysmaita ajatellen ollut varsin merkittävä.

Vastaanotolla mainio oli tavata vanhan kaartin miehistä esimerkiksi Ilari Rantakari.

**********

Mainokset

Written by arisuutarla

5.11.2016 klo 13:52

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: